ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ «ЛІКУВАЛЬНА СПРАВА» З МЕДИЦИНИ НЕВІДКЛАДНИХ СТАНІВ - Kukharchuk, N. P. (Медсестринство, 2015)
Стаття присвячена питанням підготовки фахівців із медицини невідкладних станів у Чортківсько- му державному медичному коледжі. Обгрунтовано необхідність і доцільність підготовки фахівця, який повинен правильно діяти у всіх ситуаціях, що стосуються його професії: міркуючого, енергійного, психологічно-стабільного медика, із усіма необхідними професійними якостями та вмінням використовувати свої знання у конкретній ситуації.