УПРАВЛІНСЬКІ ЗАСАДИ В ДІЯЛЬНОСТІ СТАРШОЇ ТА ГОЛОВНОЇ МЕДСЕСТЕР - Lytvynova, O. N.; Makarova, N. I. (Медсестринство, 2015)
У статті містяться основні засади управлінської діяльності в межах повноважень головної та старшої медичних сестер.