АНАЛІЗ ЕФЕКТИВНОСТІ РЕАЛІЗАЦІЇ КАДРОВОЇ ПОЛІТИКИ ТА ОЦІНКА ВИЗНАЧЕННЯ її ВПЛИВУ НА ЕФЕКТИВНІСТЬ ПРАЦІ В «НАУКОВО- ПРАКТИЧНОМУ ЦЕНТРІ ПРОФІЛАКТИЧНОЇ ТА КЛІНІЧНОЇ МЕДИЦИНИ» ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ СПРАВАМИ - Ruban, O. Y.; Lytvynova, O. N. (Медсестринство, 2015)
У статті проаналізовано ефективність реалізації кадрової політики та оцінку визначення її впливу на ефективність праці в ДНУ «НПЦ ПКМ» ДУС.