ФІЗІОТЕРАПЕВТИЧНА КОРЕКЦІЯ М’ЯЗОВОЇ ДИСФУНКЦІЇ У ХВОРИХ НА ОСТЕОАРТРОЗ - Voloshyna, N. M.; Bakalyuk, T. G. (Медсестринство, 2015)
У статті вивчено ефективність реабілітаційного лікування у хворих на остеоартроз колінних суглобів із включенням у лікувальний комплекс інтерференцтерапії та постізометричної релаксації для міокорекції та усунення патобіомеханічніх змін суглоба.