НЕТРАДИЦІЙНІ МЕТОДИ ЛІКУВАННЯ ОЖИРІННЯ В ДІТЕЙ - Ivashchenko, I. Y. (Медсестринство, 2015)
У статті описано особливості розвитку ожиріння у дітей та нетрадиційні методи його лікування. Детально пояснені правила дієтотерапії при підвищеній масі тіла, а також методики застосування фітотерапії та лікувальної фізкультури.