ЗАСТОСУВАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ МЕТОДІВ НАВЧАННЯ ПРИ ВИВЧЕННІ ДИСЦИПЛІНИ «МЕДСЕСТРИНСТВО В СІМЕЙНІЙ МЕДИЦИНІ» - Kuzyk, Z. V.; Prunchak, N. I.; Boichuk, T. I. (Медсестринство, 2015)
Оцінено ефективність застосування інтерактивних методів навчання на підставі вивчення динамічних показників успішності студентів 4 курсу спеціальності «Сестринська справа» за результатами практично-орієнтованого іспиту та медичного ліцензійного іспиту «Крок М. Сестринська справа». Показано, що впровадження даної новітньої моделі організації навчального процесу з дисципліни «Медсестринство в сімейній медицині» дозволило вдвічі підвищити рівень знань студентів при підготовці до практично-орієнтованого державного іспиту та ліцензійного іспиту «Крок М. Сестринська справа».