СЕСТРИНСЬКИЙ ДОГЛЯД ЗА ХВОРИМИ З АСТЕНІЄЮ ПРИ ПАТОЛОГІЇ СИСТЕМИ КРОВІ - Kmita, H. H.; Kucher, R. V.; Biskupska, I. Y. (Медсестринство, 2015)
У статті розглянуто основні причини розвитку, особливості патофізіології, діагностика, лікування синдрому слабості та сестринський догляд за хворими з астенією при захворюваннях крові.