ОФОРМЛЕННЯ ДІЛОВОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ ЯК ОДНА ІЗ ВАЖЛИВИХ ФУНКЦІЙ У ДІЯЛЬНОСТІ ГОЛОВНОЇ (СТАРШОЇ) МЕДИЧНОЇ СЕСТРИ ЛІКУВАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНОГО ЗАКЛАДУ - Ruban, O. Y.; Lytvynova, O. N.; Yastremska, S. O. (Медсестринство, 2015)
Стаття містить основні вимоги до оформлення ділових документів у межах повноважень головних (старших) медичних сестер. Подано посилання на нормативні документи, що регламентують даний вид діяльності.