РОЛЬ МЕДИЧНОЇ СЕСТРИ В РЕАБІЛІТАЦІЇ ХВОРИХ НА ОСТЕОХОНДРОЗ ХРЕБТА - BOBYLОV D. (Медсестринство, 2021)
У статті проаналізовано роль медичної сестри на різних етапах реабілітації хворих на остеохондроз хребта.