ЗМІСТ ТА СТРУКТУРА ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ МЕДИЧНИХ СЕСТЕР - Nazarenko, L. V.; Melnychuk, I. M. (Медсестринство, 2021)
У статті висвітлено питання ролі формування професійної компетентності майбутніх медичних сестер. Узагальнено структуру професійної компетентності, з огляду на наукові роботи вітчизняних та зарубіжних науковців. Визначено зміст та структуру професійної компетентності, зокрема мотиваційного, когнітивного та особистісного компонентів.