ІДІОПАТИЧНИЙ СКОЛІОЗ З ПОЗИЦІЙ КІНЕЗІОЛОГІЇ ТА ОСТЕОПАТІЇ. ШИЙНИЙ І ГРУДНИЙ ВІДДІЛ ХРЕБТА. - ZHERDETSKIY, I. G. (Медсестринство, 2021)
У статті коротко викладаються закономірності формування три площинної деформації хребетного стовпа у шийному та грудному відділах хребта і її розвиток в динаміці. Фактичний матеріал накопичений в результаті корекції хребта підтверджує основні положення кінезіології та остеопатії у поліетіологічному характері захворювання.