ТАКТИКА КОМУНІКАТИВНОЇ ВЗАЄМОДІЇ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ТА ПАЦІЄНТІВ В ТЕРАПЕВТИЧНОМУ ВІДДІЛЕННІ - Mudricka, V. K. (Медсестринство, 2021)
У статті міститься етичні та професійні знання та правила комунікативної взаємодії медичних працівників та пацієнтів. Значення формування професійного спілкування та догляду за пацієнтами, допомога їм у вирішенні проблем.