ПРОБЛЕМА ВІДСУТНОСТІ ЄДИНОГО АЛГОРИТМУ ПРОФІЛАКТИКИ ПРОЛЕЖНІВ ЗГІДНО З СУЧАСНИМИ ВИМОГАМИ - OLIINYK, K. V. (Медсестринство, 2021)
У статті міститься розкриття проблеми відсутності єдиного алгоритму профілактики пролежнів згідно з сучасними вимогами, і пропонується розширити алгоритм профілактики пролежнів.