ДЕЯКІ АСПЕКТИ ЗАСТОСУВАННЯ ДЕЗІНФІКУЮЧИХ ЗАСОБІВ У БАГАТОПРОФІЛЬНИХ ЛІКУВАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНИХ ЗАКЛАДАХ - Marsak, I. I.; Skarlosh, T. Y. (Медсестринство, 2021)
У статті міститься матеріал стосовно принципів вибору ефективних дезінфікуючих засобів у багатопрофільних лікувально-профілактичних закладах з метою запобігання виникнення та розповсюдження внутрішньолікарняних інфекцій.