ОСОБЛИВОСТІ РОБОТИ МЕДИЧНОЇ СЕСТРИ З ХВОРИМИ НА ПРОСТУДНІ ЗАХВОРЮВАННЯ - Savych, A. M.; Kachor, V. O.; Holyk, O. P. (Медсестринство, 2021)
Наведено сучасні дані про догляд медичної сестри за хворими на простудні захворювання та їх ускладнення. Подано перевірені рекомендації з терапії та профілактики. Розглянуто особливості складних форм простуд. Подано перспективні напрямки медсестринського розвитку та запобігання грипу.