УЧАСТЬ МЕДИЧНОЇ СЕСТРИ В РАННІЙ ДІАГНОСТИЦІ ЗЛОЯКІСНИХ НОВОУТВОРЕНЬ ТА ДОГЛЯД ЗА ОНКОХВОРИМИ В ЛІКАРНІ І ВДОМА - Orlenko, A. L.; Buchko, P. I.; Fundytus, P. B. (Медсестринство, 2015)
У статті висвітлено роль медичної сестри у ранній діагностиці злоякісних новоутворень, її дії та основні принципи догляду за пацієнтами з онкологічними захворюваннями в закладах охорони здоров’я та в домашніх умовах.