ОСНОВИ РАЦІОНАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ СТУДЕНТІВ - Chernetska, S. I. (Медсестринство, 2015)
Важливою складовою здорового способу життя є раціональне харчування, яке допомагає підтримувати високий рівень життєдіяльності. У статті проаналізовано основні елементи живлення, необхідні для нормального функціонування організму.