ВИКОРИСТАННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ СУЧАСНИХ ДОСЛІДЖЕННЯ З ІСТОРІЇ МЕДИЦИНИ ДЛЯ ЕФЕКТИВНОГО РЕФОРМУВАННЯ ГАЛУЗІ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я В УКРАЇНІ - Necheglod, L. M. (Медсестринство, 2015)
У статті міститься аналіз останніх досліджень з історії охорони здоров'я. Автор виокремлює практичні рекомендації дослідників та обґрунтовує їх доцільність в реформуванні медичної сфери.