ЛІСТЕРІОЗ - Fundytus, P. B.; Orlenko, A. L.; Buchko, P. I. (Медсестринство, 2015)
У статті викладено основні клінічні прояви лістеріозу, їх поліморфізм, а також заходи які направленні на лікування та профілактику хвороби.