НЕОБХІДНІСТЬ РОЗВИТКУ ВОЛОНТЕРСЬКОГО РУХУ СЕРЕД СТУДЕНТІВ-МЕДИКІВ - Rudenko, O. V. (Медсестринство, 2015)
У статті повідомляється про роботу волонтерської бригади Бердянського медичного коледжу та про необхідність розвитку волонтерського руху серед студентів-медиків.