ПРИЧИНИ ДЕПРЕСИВНИХ ПОРУШЕНЬ У МІГРАНТІВ ТА РЕМІГРАНТІВ - Savitskiy, O. (Медсестринство, 2015)
У статті розглядаються поняття депресивного порушення, причини виникнення депресивних порушень у мігрантів та ремігрантів.