ДОГЛЯД ТА ДІЄТОТЕРАПІЯ У ПАЦІЄНТІВ ІЗ ЗАХВОРЮВАННЯМИ СЕРЦЕВО-СУДИННОЇ СИСТЕМИ - Buchko, P. I.; Fundytus, P. B.; Orlenko, A. L. (Медсестринство, 2015)
У статті викладено основні принципи сестринського догляду за пацієнтами із захворюваннями серцево-судинної системи, з якими медичні сестри можуть зустрічатись у своїй повсякденній практичній роботі, а також особливості дієтотерапії на усіх етапах протікання їх захворювання та в період ремісії.