ОЦІНКА ФУНКЦІОНАЛЬНОГО СТАНУ СЕРЦЕВО-СУДИННОЇ І ДИХАЛЬНОЇ СИСТЕМ УЧНІВ СТАРШИХ КЛАСІВ ПІСЛЯ ДВОХ РОКІВ ЗАНЯТЬ ФІЗИЧНОЮ КУЛЬТУРОЮ - Давибіда, Н. О.; Турок, А. С. (Медсестринство, 2023)
У статті розглянуто проблему оцінки функціонального стану серцево-судинної і дихальної систем учнів старших класів після двох років занять фізичною культурою. Використано різні методики дослідження, які дозволили зробити висновки про покращення показників здоров’я та фізичної підготовленості учнів після занять фізичною культурою.