ТЕХНОЛОГІЯ ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ В УЧНІВ СТАРШОГО ШКІЛЬНОГО ВІКУ - Давибіда, Н. О.; Занік, М. А. (Медсестринство, 2023)
У статті описано технологію формування здорового способу життя в учнів старшого шкільного віку. Розглянуто важливість формування здорового способу життя в дитячому віці та його вплив на розвиток і здоров’я учнів. Запропоновано практичні рекомендації щодо впровадження технології в освітній процес.