ПЕРЕВАГИ ТА ДЕФЕКТИ ОРТЕЗІВ ДЛЯ СТОПИ ПРИ ПЛОСКОСТОПОСТІ - Давибіда, Н. О.; Надточій, Я. Ю. (Медсестринство, 2023)
Статтю присвячено вивченню переваг та дефектів ортезів для стопи при плоскостопості. Дослідження проводили з метою визначення ефективності ортезів для стопи при плоскостопості та їх впливу на здоров’я пацієнтів із цим діагнозом.