МЕТОДИКА ВИКЛАДАННЯ ОЗДОРОВЧОГО ФІТНЕСУ ПРИ ЗАХВОРЮВАННЯХ ОПОРНО-РУХОВОГО АПАРАТУ - Новакова, Л. В.; Ващук, М. В. (Медсестринство, 2023)
У статті йдеться про роль методики викладання оздоровчого фітнесу, що прямо пов’язана з покращенням фізичного, морального та духовного стану людини.