ФІЗІОТЕРАПІЯ ТА ОСОБЛИВОСТІ ЇЇ ЗАСТОСУВАННЯ У ПАЦІЄТІВ З НЕВЕРТЕБРОГЕННИМ БОЛЬОВИМ СИНДРОМОМ ШИЙНОГО ВІДДІЛУ ХРЕБТА - Павленко, О. В.; Голяченко, А. О. (Медсестринство, 2023)
Сучасною медико-соціальною проблемою населення та одним з найбільш поширених захворювань опорно-рухового апарату є остеохондроз шийного відділу хребта. Цю статтю присвячено вивченню ефективності лікування даної патології з використанням комплексної реабілітації на основі методів фізичної терапії та апаратної фізіотерапії.