ІНТЕГРАЦІЙНА РОЛЬ ОЗДОРОВЧОГО ФІТНЕСУ ЯК ЗАСОБУ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ З ДИСЦИПЛІНАМИ МЕДИКО-БІОЛОГІЧНОГО ЦИКЛУ - Новакова, Л. В.; Бондарчук, В. І. (Медсестринство, 2023)
У статті йдеться про інтеграційну роль оздоровчого фітнесу з дисциплінами, які безпосередньо пов’язані з формуванням здорового способу життя майбутніх лікарів і створенням умов для осмислення студентами соціальної цінності здоров’я людини.