ОСОБЛИВОСТІ РОБОТИ МЕДИЧНИХ СЕСТЕР ПРИ НАДАННІ ДОПОМОГИ ХВОРИМ З КОРОНАВІРУСНОЮ ІНФЕКЦІЄЮ В ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ УНІВЕРСИТЕТСЬКІЙ ЛІКАРНІ - Рега, Н. І.; Варшавський, Р. І.; Рега, О. Р. (Медсестринство, 2023)
У статті наведено дані про особливості роботи медичних сестер КНП «Тернопільська університетська лікарня» ТОР при наданні допомоги хворим з коронавірусною інфекцією. Зокрема, проаналізовано відомості про кількість медсестринських втручань на одну медичну сестру за добу, а також опрацьовано статистичні дані роботи КНП «Тернопільська університетська лікарня» ТОР, а саме: показники використання ліжкового фонду, показники руху хворих у відділеннях та показники летальності у відділеннях, в яких надавали медичну допомогу хворим на COVID-19. Виявлено дані, що свідчили про перевантаженість співробітників пульмонологічного відділення. Особливо напруженою була праця медичних сестер відділення.