ЗАСТОСУВАННЯ МЕТОДІВ ФІЗИЧНОЇ ТЕРАПІЇ ПРИ ДИСФУНКЦІЇ ТАЗОВОГО ДНА В ЖІНОК У ПІСЛЯПОЛОГОВИЙ ПЕРІОД - Турчин, С. О.; Бакалюк, Т. Г.; Стельмах, Г. О. (Медсестринство, 2023)
У статті проаналізовано головні реабілітаційні підходи, які застосовують при дисфункції тазового дна в жінок у післяпологовий період. Використання технологій фізичної та реабілітаційної медицини повинно ґрунтуватися на результатах якісних рандомізованих контрольованих клінічних досліджень, які є основою для розробки клінічних рекомендацій.