ОЦІНКА ПОРУШЕНЬ БАЛАНСУ В ПАЦІЄНТІВ З ВЕРТЕБРОГЕННИМ БОЛЬОВИМ СИНДРОМОМ ТА ЇХ КОРЕКЦІЯ - Котик, Ю. Ф.; Попович, Д. В. (Медсестринство, 2022)
У статті оцінено та проаналізовано основні реабілітаційні підходи, які застосовують при порушенні балансу в пацієнтів з вертеброгенним больовим синдромом. У ході дослідження використано такі методи фізичної терапії, як: підвісна система Redcord, мануальна терапія Mullіgan, профілактор Євмінова і терапевтичні вправи. У цій роботі ми порівняли та дослідили, який з методів фізичної терапії є ефективнішим.