ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ ДІЯЛЬНОСТІ МЕДИЧНОЇ СЕСТРИ У НАЛАГОДЖЕННІ МІЖОСОБИСТІСНИХ ВЗАЄМИН В УЧНІВСЬКИХ КОЛЕКТИВАХ - Рибчинська, М. С.; Пилипишин, О. І. (Медсестринство, 2021)
У статті описано професійну діяльність медичної сестри з колективом учнів загальноосвітнього навчального закладу. Визначено роль медичної сестри у підвищенні рівня психологічного здоров’я підлітків в учнівських колективах.