КОНЦЕПЦІЯ ВИКЛАДАННЯ ДИСЦИПЛІНИ «МЕДИЧНА ТА БІООРГАНІЧНА ХІМІЯ» СТУДЕНТАМ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «МЕДСЕСТРИНСТВО» - Сирова, Г. О.; Завада, О. О.; Макаров, В. О. (Медсестринство, 2021)
У статті розглянуто основні напрямки оптимізації самостійної роботи студентів під час вивчення дисципліни «Медична та біоорганічна хімія» студентам зі спеціальності «Медсестринство». Метою дослідження стало вивчення сучасних тенденцій в галузі охорони здоров’я, які моделюють майбутнє сестринської справи, та формування концепції викладання фундаментальної дисципліни «Медична та біоорганічна хімія» як підґрунтя при вивченні фахових предметів.