ВИКОРИСТАННЯ МЕТОДИЧНИХ ПРИЙОМІВ ДЛЯ СТИМУЛЯЦІЇ КЛІНІЧНОГО МИСЛЕННЯ СТУДЕНТІВ МЕДИЧНОГО КОЛЕДЖУ - Старова, Ю. С. (Медсестринство, 2021)
У статті запропоновано методи активізації пізнавальної діяльності студентів, висвітлено переваги проведення бінарних занять, проблемних лекцій та інших педагогічних технологій для розвитку в майбутньої медичної сестри критичного та клінічного типів мислення.