РАННІЙ ДИТЯЧИЙ КАРІЄС – СУЧАСНА СУСПІЛЬНА ПРОБЛЕМА - Lebedyk, S. V.; Konovalenko, S. O. (Медсестринство, 2021)
У статті розглянуто проблему раннього дитячого карієсу тимчасових зубів: аналіз, профілактика та рекомендації.