ПСИХОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ПАЛІАТИВНОЇ ДОПОМОГИ ХВОРИМ НА СНІД ТА ВІЛ-ІНФІКОВАНИМ - Poloz, O. A. (Медсестринство, 2021)
У статті йдеться про важливість психологічного аспекту паліативної допомоги хворим на СНІД та ВІЛ-інфікованим та способи подолання стресу і тривожності у пацієнтів із невиліковними захворюваннями.