РЕВМАТОЇДНИЙ АРТРИТ – ІСТОРІЯ, СУЧАСНІ ПОГЛЯДИ, ТАКТИКА, РЕЗУЛЬТАТ - Hont, A. A.; Zarudna, O. I. (Медсестринство, 2021)
У статті висвітлено історичні аспекти та сучасні погляди на ревматоїдний артрит як мультифакторіальне захворювання. Наведено інформацію щодо новітніх методів діагностики та лікування з метою покращення прогнозу для пацієнта.