ПРОФЕСІЙНІ КОМПЕТЕНЦІЇ ТА ОСОБИСТІСНІ ЯКОСТІ МЕДИЧНИХ СЕСТЕР - Lymar, L. E.; Karshunova, A. S. (Медсестринство, 2021)
У статті акцентовано увагу на актуальності проблеми, сформованості ключових професійних компетенцій та особистісних якостей медичних сестер, зосереджено увагу на їх базових показниках.