ПРОФЕСІЙНЕ ВИГОРАННЯ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЗА СУЧАСНИХ УМОВ - Yurchenko, I.; Savchenko, I.; Buriak, O. (Медсестринство, 2021)
У статті розглянуто і підсумовано результати теоретичних досліджень історичних аспектів виникнення феномену синдрому вигорання, методів його діагностики, визначення основних симптомів синдрому вигорання медичних працівників за допомогою системного аналізу зарубіжної та вітчизняної літератури.