ВИКОРИСТАННЯ СИМУЛЯЦІЙНОГО НАВЧАННЯ З МЕТОЮ ФОРМУВАННЯ КОМПЕТЕНТНОСТІ СПЕЦІАЛІСТІВ - Vavryshchuk, A. E. (Медсестринство, 2021)
Одним із методів формування високого рівня компетентності у майбутнього молодшого спеціаліста є використання симуляційного навчання на практичних заняттях із клінічних дисциплін. Завдяки сталій системі застосування даного методу навчання на кожному практичному занятті, яке потребує відтворення маніпуляцій, можна досягти високих результатів.