ЕФЕКТИВНІСТЬ ВПЛИВУ ЛОКАЛЬНОЇ КРІОТЕРАПІЇ ПРИ МʼЯЗОВИХ ПОРУШЕННЯХ - Posypenko, O. B.; Stelmakh, H. O.; Bakaliuk, T. H. (Медсестринство, 2021)
Стаття присвячена аналізу застосування локальної кріотерапії при мʼязових порушеннях. Можливість регулювання мʼязового тонусу за допомогою кріотерапії має велике практичне значення. Залежно від інтенсивності та тривалості кріовпливу можна досягнути релаксації мʼязів або підвищення їх тонусу.