МЕТОДИКА ПРОВЕДЕННЯ ДІЛОВОЇ КЛІНІЧНОЇ ГРИ З ТЕМИ «РОБОЧИЙ ТИЖДЕНЬ ДІЛЬНИЧНОЇ МЕДИЧНОЇ СЕСТРИ ДИТЯЧОЇ ПОЛІКЛІНІКИ» - Bayrachenko, R. M. (Медсестринство, 2021)
У статті запропоновано приклад проведення ділової клінічної гри «Робочий тиждень дільничної медичної сестри дитячої поліклініки» як засіб формування професійних компетентностей у студентів зі спеціальності 223 «Медсестринство» ОПП «Сестринська справа» в медичних коледжах.