ПСИХІЧНИЙ СТАН НАСЕЛЕННЯ ПІД ЧАС ПАНДЕМІЇ COVID-19 - Reshtakova, N. O. (Медсестринство, 2021)
У стaттi проаналізовано психічний стан населення, яке опинилося в жорстких умовах карантину під час пандемії COVID-19, а також діагностичні підходи до пацієнтів зі загальної соматичної практики.