ОСОБЛИВОСТІ ВЕДЕННЯ РЕВМАТОЛОГІЧНИХ ХВОРИХ ЗА УМОВ ПАНДЕМІЇ COVID-19: СПІВПРАЦЯ ПЕРВИННОЇ ЛАНКИ ТА РЕВМАТОЛОГА - Zarudna, O. I.; Zarudna, D. O. (Медсестринство, 2021)
У статті наведено сучасні дані щодо статистичних даних, ризиків інфікування та особливостей перебігу ковідної інфекції у пацієнтів ревматологічного профілю. Висвітлено питання базисного та симптомомодифікуючого лікування аутоімунних ревматичних захворювань за умов пандемії.