ПРОБЛЕМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАДАННЯ ДOПOМOГИ НEДOНOШEНИМ НOВOНАРOДЖEНИМ У КЗ «ДНІПРOПEТРOВCЬКИЙ CПEЦІАЛІЗOВАНИЙ КЛІНІЧНИЙ МEДИЧНИЙ ЦEНТР МАТEРІ ТА ДИТИНИ ІМ. ПРOФ. М. Ф. РУДНЄВА» ДНІПРOПEТРOВCЬКOЇ OБЛАCНOЇ РАДИ» - Uralbayeva, T. S.; Rega, N. I.; Yastremska, S. O. (Медсестринство, 2021)
У статті наведено дані, які характеризують ефективність надання медичної допомоги недоношеним новонародженим у КЗ «Дніпрoпeтрoвcький cпeціалізoваний клінічний мeдичний цeнтр матeрі та дитини ім. прoф. М. Ф. Руднєва» Дніпрoпeтрoвcькoї oблаcнoї ради», зокрема аналіз кадрового забезпечення лікарями та медичними сестрами відділень, які надають неонатологічну допомогу, структуру захворюваності та показники смертності серед недоношених новонароджених.