ОЦІНКА РІВНЯ ХІРУРГІЧНОГО СТРЕСУ В ПЕРЕДОПЕРАЦІЙНИЙ ПЕРІОД ЗА МЕТОДИКОЮ LAZARUS - Petrenko, N. V.; Khlivna, M. V. (Медсестринство, 2020)
У статті проаналізовано ефективність використання методики Lazarus для визначення рівня хірургічного стресу в пацієнтів, яких готують до операційного лікування.