ВИКОРИСТАННЯ ΙННОВАЦΙЙНИХ ТЕХНОЛОГΙЙ У ПРОЦЕСΙ ПΙДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХΙВЦΙВ МЕДИЧНОЇ ГАЛУЗΙ - Zhavrichenko, K. V. (Медсестринство, 2020)
У статті розглянуто необхідність впровадження інноваційних технологій у навчальний процес для покращення якісних показників навчальних досягнень студентів.