ДОСВІД ОРГАНІЗАЦІЇ ВИКЛАДАННЯ ВНУТРІШНЬОЇ МЕДИЦИНИ СТУДЕНТАМ СПЕЦІАЛЬНОСТІ “МЕДИЧНА ПСИХОЛОГІЯ” НА КАФЕДРІ ВНУТРІШНЬОЇ МЕДИЦИНИ, КЛІНІЧНОЇ ФАРМАКОЛОГІЇ ТА ПРОФЕСІЙНИХ ХВОРОБ БУКОВИНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО МЕДИЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ В УМОВАХ КРЕДИТНО-МОДУЛЬНОЇ СИСТЕ - Шумко, Г. І. (Medical Education, 2015)
У роботі представлено досвід організації викладання внутрішньої медицини студентам спеціальності “Медична психологія” на кафедрі внутрішньої медицини, клінічної фармакології та професійних хвороб в умовах кредитно-модульної системи. Наведені основні положення й принципи навчання студентів та форми їх контролю.