ДОСВІД РОЗРОБКИ І ВПРОВАДЖЕННЯ ВІРТУАЛЬНИХ ПРОГРАМ З БІОХІМІЇ В НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС - Шершун, Г. Г.; Корда, М. М. (Medical Education, 2015)
У статті наведено досвід розробки декількох віртуальних навчальних програм з біохімії, їх використання в навчальному процесі студентів з метою поглибленого розуміння окремих метаболічних процесів та професійного спрямування майбутніх медиків і фармацевтів.