ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ МЕТОДІВ НАВЧАННЯ У МЕДИЧНИХ УНІВЕРСИТЕТАХ АВСТРІЇ - Кліщ, Г. І. (Medical Education, 2015)
У статті розкрито суть інтерактивних методів навчання, які забезпечують оптимізацію навчального процесу. Охарактеризовано основні інноваційні методи, що застосовуються у вищих медичних закладах Австрії. Висвітлено актуальність упровадження інтерактивного навчання в освітній процес.